Laušu najpotrebnija komunalna infrastruktura

537

Treća po redu javna rasprava o nacrtu budžeta Grada za 2018. godinu održana je sinoć u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u MZ Lauš.

Načelnica Odjeljenja za finansije, Božana Šljivar predstavila je nacrt okupljenim građanima, koji su nakon toga iznijeli svoje sugestije i pitanja.

Prisutni mještani najviše su se interesovali za izgradnju infrastrukture, sanaciju vodovodne mreže i izgradnju kanalizacije, te rekonstrukciju Karađorđeve ulice. Istakli su i potrebu izgradnje nove fiskulturne sale u OŠ i objekta MZ.

-Poslije budžeta, slijedi i priprema programa za izgradnju komunalne infrastruture i to jeste ono što najviše zanima sve građane – istakla je načelnica Šljivar sumirajući javnu raspravu, kojoj su prisustvovali i načelnici i predstavnici drugih odjeljenja i službi u Gradskoj upravi.
Naime, Skupština grada Banja Luka je na 17. sjednici, prihvatila nacrt gradskog budžeta za 2018. godinu u iznosu od 129.370.000 KM.

Nacrt je do 1. decembra na javnoj raspravi i svi zainteresovani nacrt mogu pogledati na sajtu Grada i uputiti svoje prijedloge i primjedbe i putem elektronske pošte, na adresu: primjedbe@banjaluka.rs.ba.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!