Zimzograd počinje dolaskom Djeda Mraza 1. decembra

598

Peti Zimzograd biće održan od 1. decembra 2017. godine do 2. junara 2018., rečeno je na današnjoj pres konferenciji u Muzičkom paviljonu.

Gradonačelnik Igor Radojičić, najavio je da će Zimzograd ponuditi različite sadržaje za sve generacije, ističući da će Banja Luka za doček Nove godine imati tri dana zabave sa regionalnim zvijezdama, ali da će tu biti i sadržaji za najmlađe i tinejdžere.

Današnjom konferencijom najavljujemo 45 dana zimskih dešavanja u našem gradu, u šta će biti uključeni i proslava Dana Republike i Pravoslavne nove godine.

Zimzograd je okosnica programa, a ove godine Banja Luka će nastojati da ponudi dodatne sadržaje, s tim da ne ponavljamo priču iz prethodnih godina već da napravimo novu ponudu za različite vrste gostiju  koji će doći u naš grad.

Na još nekoliko lokacija, poput Muzeja savremene umjetnosti i Narodnog pozorišta RS, biće organizovani različiti sadržaji, uglavnom za najmlađe. Prvi veći koncert na programu je 27. decembra, a potom slijede tri noći sa muzičkim zvijezdama regiona koje će nas uvesti u novu godinu – rekao je gradonačelnik.

Direktor Turističke organizacije Banja Luka, Ostoja Barašin, kazao je da su organizatori Zimzograda tokom ovih pet godina, izdržali mnogo izazova i uspostavili jedan od prepoznatljivih brendova u regionu.

Direktor agencije Mint, koja organizuje Zimzograd, Milena Mijatović, zahvalila je svima koji učestvuju u organizaciji Zimzograda i najavila da Banjalučane i njihove goste očekuju različiti sadržaji na Zimzogradu, te dodala da će Zimzograd biti otvoren dolaskom Djeda Mraza, u petak 1. decembra, sa početkom u 18 časova.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!