Banjalučke servisne informacije: Rođeno je 11 beba

1294

U protekla 24 časa u Banjaluci je rođeno 11 beba: 6 dječaka i 5 djevojčica.

 

Policijska uprava Banjaluka:
Devet krivičnih djela u protekla 24 časa: jedno nanošenje tjelesnih povreda, jedno ugrožavanje sigurnosti, dva oštećenje tuđe stvari, 3 teške krađe, jedna krađa i jedno pod “ostalo “. Javni red i mir je narušen 5 puta sa 7 prekršaja: 3 ometanja državnog organa u vršenju javne funkcije, jedno nedozvoljeno posluživanje alkohola i 3 pod “ostalo” . Dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, jedna s posljedicama po lica u kojoj su tri lica lakše povrijeđena.

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je: 73 odrasla pacijenta i 12-oro djece, a obavljeno je 17 kućnih posjeta.

Vatrogasna brigada:
Imala je jednu intervenciju: požar.

Elektrokrajina:
Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

od 08,30 do 14,00 časova dijelovi ulica: Veljka Mlađenovića, Ada i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod:
Snabdijevanje Grada vodom je uredno i kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti.

Prognoza vremena za Banjaluku:
Oblačno i suvo, oko rijeka moguća sumaglica. Tokom dana i popodne zadržava se uglavnom oblačno i suvo vrijeme sa mogućnošću i kraćih sunčanih intervala. Vjetar slab, jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 5°C, a najviša dnevna oko 14°C.

(UNO portal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!