Policijska uprava Banjaluka: Za 2 dana 35 saobraćajki, 13 povrijeđeno

782

Na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka proteklog vikenda evidentirano je 35 saobraćajnih nezgoda u kojima je povrijeđeno 13 lica, saopšteno je iz ove uprave.

Iz Uprave navode da su tri lica teže, a desetoro ih je lakše povrijeđeno.
U Ulici Dragiše Vasića u Kneževu u petak, 11. avgusta, teže je povrijeđen trinaestogodišnji pješak iz ovog grada, a pedesetogodišnja Banjalučanka teže je povrijeđena u nezgodi u subotu, 12. avgusta, na putu Banjaluka-Prijedor u mjestu Piljagići.

Pedesetpetogodišnjak iz Kotor Varoša teže je provrijeđen u nezgodi koja se dogodila juče na magistralnom putu Banjaluka-Teslić u mjestu Vrbanjci, opština Kotor Varoš, usljed slijetanja putničkog vozila marke “golf”.

O okolnostima u vezi sa saobraćajnim nezgodama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, koji je naredio da se preduzmu sve potrebne mjere radi utvrđivanja uzroka nezgoda i odgovornosti učesnika.

Policija poziva vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, da koriste pojas, poštuju propisanu brzinu, zakonske obaveze u pogledu posjedovanja i korištenja opreme, te da u saobraćaju učestvuju sa tehnički ispravnim vozilom i tako zaštite sebe, ali i druge, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!