Novi ugovor o donaciji: Zalužani dobijaju dječije igralište

1244

Novi ugovor o donaciji dječijeg igrališta najmlađim stanovnicima Zalužana potpisan je danas u Gradskoj upravi.

Igralište kod Osnovne škole „Jovan Dučić“ u tom naselju zajedno će izgraditi kompanije „Exclusive Lingerie“ i Građenje Đurić”, sa čijim predstavnicima je ugovor potpisao gradonačelnik Igor Radojičić.

Zahvaljujem ovim domaćim kompanijama, koje su odlučile da se priključe velikoj akciji izgradnje dječijih igrališta. Dodatno zadovoljstvo predstvalja i to što je riječ o prigradskom području, jer je naša politika da nudimo donatorima lokacije za igrališta na čitavoj teritoriji grada – kazao je gradonačelnik Radojičić.

Prema njegovim riječima, na području Zalužana su nova naselja sa puno stambenih objekata i djece, gdje uz komunalne postoje i potrebe za dječijim igralištima.

Direktor kompanije „Exclusive Lingerie“ Nino Tolimir, zahvalio je gradonačelniku i njegovom timu na inicjativi koju su oni prepoznali i rado podržali.

-Kod škole u Zalužanima već smo napravili fudbalsko igralište, a sada ćemo zajedno sa preduzećem „Građenje Đurić“ izgraditi i novo dječije igralište za šta ćemo izdvojiti oko 10.000 KM – kazao je Tolimir.

Igralište bi trebalo da bude gotovo za mjesec dana, a prema riječima direktora preduzeća „Građenje Đurić“ Ilije Đurića – to najviše zavisi od brzine isporuke opreme i rekvizita.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!