Stanivuković: Ja sam inicirao proširenje saobraćajnice na osnovu peticije mještana

944

Proširenje saobraćajnice uz zapadni tranzit na dijelu od Njegoševe ulice do Ulice Davida Štrbca, inicirao je odbornik u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković i to na osnovu peticije koju je potpisalo više od 300 mještana banjalučkog naselja Paprikovac.   

„Na ovaj način, mještanima Paprikovca će biti mnogo lakše i brže stignu do Petrićevca i uopšte zapadnog tranzita i tog dijela grada” rekao je Stanivuković.

On je dodao da je potpisivanje peticije za proširenje saobraćajnice pokrenuo prije tri mjeseca, a da je saobraćajnica, koja je do sada bila jednosmjerna za saobraćaj, godinama stvarala probleme za sve mještane ovog dijala Banjaluke.

„Zadovoljni smo i zahvalni što su nadležni prepoznali našu inicijativu, ali i prije svega ponosni što je još jedna inicijativa građana i mene kao odbornika u Skupštini grada dala rezultate”, rekao je Stanivuković.

Najmlađi odbornik u Skupštini grada Banjaluka je dodao da je rješavanje problema saobraćajnice između Paprikovca i Petrićevca samo jedna od inicijativa koju je pokrenuo zajedno sa građanima Banjaluke i koje namjerava da pokreće u narednom periodu kako bi Banjaluka bila mnogo bolje i ljepše mjesto za život svih njenih građana.

Radovi na proširenju sabirne saobraćajnice uz zapadni tranzit na dijelu od Njegoševe ulice do Ulice Davida Štrbca počeli su danas i prema navodima gradskih vlasti trebalo bi da budu završeni u naredne dvije sedmice.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!