Banjalučke servisne informacije

726

Izvještaj za ponedjeljak 10. jul, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka:
Evidentirana su 3 krivična djela: dvije krađe i jedna teška krađa. Javni red i mir narušen je jednom. Dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda ( dvije sa posljedicama po lica,  jedno lice je teže povrijeđeno i jedno lakše povrijeđeno).

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je: 111 odrasla pacijenata, 26 djece i 19 kućne posjete.
Ukupno 156 intervencija.

Porodilište:
U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 4 poroda i rođene su 4 bebe:
2 dječaka i 2 djevojčica.

Vatrogasna jedinica:
Imala je dvije intervencije (požar).

Elektrokrajina:
Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno.

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje sutra će od 8.30 do 11 časova biti dijelovi ulica: Braće Grbića, Manastira Gomionica, Manjačkih ustanika, Milovana Milovanovića, Nadežde Petrović, Pere Slijepčevića i Skendera Kulenovića, saopšteno je iz “Elektrokrajine”.

Od 8 do 14 časova struju neće imati dijelovi naselja Dragočaj i Stranjani, kao i dio naselja Bočac.

“Dio naselja Bukvalek – Milašinovići i dijelovi ulica Dubička, Petra Preradovića i Bana Milosavljevića struje neće imati od 9 do 14 časova, a od 11 do 13 časova bez struje će biti dio naselja Gornja Česma”

Vodovod:
Snabdijevanje grada vodom ima malih problema,ali će se stabilizovati. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.
U Ulici Knjaza Miloša u periodu od 09:00 – 18:00 izvodiće se radovi na cjevovodu i privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice.

Prognoza vremena:
Jutro toplo, a tokom dana sunčano i veoma vruće. Vjetar umjeren južni. Jutarnja temperatura vazduha oko 20°C, a najviša dnevna temperatura oko 38°C.

(unoportal.net)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!