Cvijanović: Javni servis RTRS u funkciji istine i tačnosti

2153

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/ Drašku Milinoviću i zaposlenima u ovoj medijskoj kući Dan Televizije Srpske i istakla da je javni servis, poštujući visoke standarde struke, u funkciji istine i tačnosti.

“Povodom 25 godina rada Televizije Republike Srpske, Vama, rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenim, u ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem najsrdačnije čestitke. Čestitam vam na uloženom trudu kada je riječ o modernizaciji i podizanju kvaliteta i želim da u budućnosti nastavite sa uspjesima i ostvarite zacrtane ciljeve”, navodi Cvijanovićeva u čestitki.
Ona je podsjetila da razvojni put Radio-televizije Republike Srpske, kao i same Republike Srpske, nije bio nimalo jednostavan, jer je nastala u teškom i burnom vremenu i odolijevala brojnim izazovima.

“I danas, poslije četvrt vijeka postojanja, svojim pravovremenim i objektivnim informisanjem javnosti, Radio-televizija Republike Srpske daje veliki doprinos afirmisanju i jačanju Srpske”, poručila je Cvijanovićeva.

Televizija Republike Srpske počela je sa radom 19. aprila 1992. godine, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!