U toku drugi dio proljećne akcije uređenja grada

771

U toku je drugi dio proljećne akcije čišćenja i uređenja grada, koji obuhvata gradske mjesne zajednice na lijevoj obali Vrbasa i seoske mjesne zajednice koje gravitiraju  magistralnom putu  Banja Luka – Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani Majdan.

Mještani ovih naselja do 17. aprila, kada završava ovogodišnja akcija, imaće priliku da iznesu sva krupni otpad, izuzev građevinskog, na mjesta predviđena za to. Cilj akcije i jeste – da se prikupi što više krupnog otpada, starih stvari, otpada iz rijeka kao i drugog otpada koji ugrožava našu životnu sredinu.

U prvom dijelu ovogodišnje akcije čišćenja i uređenja grada koja se odvijala od 27. marta do 6. aprila bile su obuhvaćene gradske mjesne zajednice na desnoj obali Vrbasa i seoske mjesne zajednice koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka- Jajce i platou Manjače.

Podsjećamo, već tradicionalno akcija je počela sađanjem stabla – ove godine u dvorištu Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš”. Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić ozvaničio je 27. marta – početak proljećne akcije čišćenja i uređenja grada, zajedno sa  učenicima ove škole.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!