„Mini Planica“ u Banjoj Luci od 22. do 24. novembra

899

Narednog vikenda, svi zainteresovani Banjalučani, a pogotovo oni najmlađi, imaće priliku da se iz prve ruke upoznaju sa jednim od najvećih sportskih događaja koji se tokom godine organizuje u našem regionu, a to su skijaški skokovi na Planici.

Na Trgu Krajine, od 22. do 24. novembra, biće održana manifestacija „Mini Planica“, a mala skakaonica će biti dostupna od 10.00 do 19.00 časova. Predviđeno je i da djeca uzrasta od trećeg do devetog razreda posjete mini skakaonicu kako bi se upoznali sa ovim lijepim sportom.

Ovu manifestaciju organizuje Turistička organizacija Banja Luka, uz podršku Grada Banje Luke, Ministarstva trgovine i turizma RS i Olimpijskog centra Jahorina. Iz TOBL-a ističu da će, ovim projektom, Banja Luka dobiti atraktivan sadržaj, ali i priliku da se na kvalitetan način promoviše pred turističkim radnicima iz Slovenije.

  • Poznato je da gosti iz Slovenije u velikom broju posjećuju naš grad, a dolaskom projekta „Mini Planica“ dodatno učvršćujemo saradnju sa kolegama iz Slovenije, a istovremeno promovišemo i jedan veliki sportski događaj u našem gradu. Takođe, ovaj događaj biće lijep uvod u zimskku turističku ponudu našeg grada – kažu u TOBL.
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!