Vučić: Zapad se miješa u izbore u RS

522

Predsjednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će, kada prođu izbori, iznijeti “frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj”.

– Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo – kazao je Vučić na sjednici Glavnog odbora stranke.

Dodao je da se prvo kiselo nasmijao a da potom nije znao šta da kaže kada su neki govorili da se Srbija miješa u izbore u BiH.

– Sačekaću kraj izbora, mi se nećemo miješati u odluku našeg naroda u RS, ali ću poslije izbora iznijeti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS. I još da nađu Srbe koji će Srbiju da optužuju za miješanje, onda vam je sve jasno – rekao je on.

Kazao je da miješanje ide do te mjere da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude sa lista pojedinih stranka, i prijete im da ne smiju da promijene stranu ili bi u protivnom “odgovarali za zločine i koje su počinili, i koje nisu počinili”.

– Ovakvu knjigu imam da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike… šta ćete… Srbija je uvijek sve znala da istrpi – rekao je predsjednik Srbije.

(Tanjug)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!