Izmijenjen režim saobraćaja kod Osnovnog suda

730

Kod zgrade Osnovog suda u Banjaluci danas stupa na snagu izmijenjen režim odvijanja saobraćaja, odnosno vozila će u Ulici vladike Platona saobraćati dvosmjerno cijelom njenom dužinom.

Na putevima na kojima se izvode radovi saobraćaj reguliše privremena signalizacija čije je poštivanje obavezno.

Na dionici auto-puta Banjaluka-Prnjavor zbog izgradnje sistema naplate putarine na petlji Mahovljani izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja.

Zbog izgradnje male hidroelektrane “Glavica” na rijeci Plivi izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na regionalnom putu Baraći-Šipovo. Predviđeno je da radovi traju do 1. novembra.

Saobraćaj će danas do 17 časova biti obustavljen na putnom pravcu Petrićevac-Motike u dužini od 400 metara, na dijelu od stambenog objekta broj 239 u Ulici Kralja Aleksandra i prema Motikama.

Na području Federacije BiH radovi su aktuelni na auto-putu Sarajevo zapad-Lepenica i Kakanj-Visoko, kao i na magistralnom putu Semizovac-Olovo-Kladanj, preko rijeke Ljubine kod Srednjeg i Karaule.

Na graničnim prelazima čeka se do 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske

Iz AMS-a napominju da je zbog radova na području Hrvatske do daljeg obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor.

(SRNA)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!