Stanivuković: Razmotriti broj zaposlenih i efekte njihovog rada

402

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković zatražiće da se u redovni plan održavanja sjednica Skupštine grada Banjaluka za narednu godinu uvrsti i tetmatska sjednica o broju zaposlenih u Gradskoj upravi i gradskim institucijama, efektima njihovog rada i finasijskim izdvajanjima za njihova radna mjesta.

„Bilo dobro čitavu jednu sjednicu posvetiti ovom pitanju kako bi se utvrdio tačan broj zaposlenih koji odgovara potrebama grada, te da li ima mogućnosti za racionalizaciju troškova na tim stavkama”, smatra Stanivuković.

On je naglasio da bi i javnost trebala biti upoznata sa pravim stanjem kada je u pitanju broj, struktura, troškovi i efekat rada zaposlenih u gradskoj administraciji i gradskim preduzećima.

„Moja namjera nije da neko dobija otkaz, da neko ode na ulicu nego jednostavno da se troškovi racionaluzuju, svedu na stvarnu potrebu”, istakao je Stanivuković koji će formalni zahtjev za održavanje posebne sjednice Skupštine grada Banjaluka podnijeti na sutrašnjem zasjedanju gradskog parlamenta i to kao amandman u okviru 18. tačke dnevnog reda.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!