Ovaj napitak je ubica triglicerida, baš ono što vam je potrebno!

842

Smanjivanje i eliminisanje masnoća iz krvi često je mukotrpan posao, čak i onda kada postoji terapijska disciplina. Lijekovi za regulisanje triglicerida uglavnom zahtijevaju dugoročnu primenu, zbog čega priličan broj gubi strpljenje.

 

Za nestrpljive alternativna medicina nudi potpuno prirodan lijek, za koji tvrdi da osim što snižava masnoće, istovremeno i čisti organizam od teških gurmanluka. Poboljšanje treba očekivati za dva mjeseca, kada treba uraditi i laboratorijsku analizu krvi radi provjere.

Za pripremu lijeka operite i isjecite na tanke kolutove kilogram limuna, stavite u lonac i sipajte dva litra vode. Izrendajte 400 g celera i pomješajte sa limunom. Stavite na šporet, a kada provri ostavite da se kuva na jakoj vatri još 20 minuta, a potom ostavite da se hladi šest sati.

Sadržaj procjedite kroz cjediljku, sipajte u flaše i čuvajte na hladnom mjestu. Pijte po 100 ml tri puta na dan pre jela. Ako vam je napitak jak, možete ga razrediti sa mineralnom vodom u istovjetnoj srazmeri (100 ml napitka i 100 ml vode).

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!