„Banjalučka zima“: Izabrani izvođači za realizaciju programa u centru grada

731

Za realizaciju programa u okviru manifestacije „Banjalučke zime 2021/2022“ putem javnog poziva izabrani su izvođači koji su zajednički podnijeli prijavu – Branko Vukmir s.p. i Gradska razvojna agencija.

Kako je navedeno u Odluci o izboru, pomenuti izvođači realizovaće program na Trgu Krajine, i to na prostoru uz hotel „Palas“ i Ulicu kralja Petra I Karađorđevića – za postavku klizališta i pratećih sadržaja i na prostoru između RK „Boska“ – Gradske tržnice – za postavku zabavnog parka, kao i u Parku „Petar Kočić“ (popločane površine u parku) – za postavku ugostiteljskih i zabavnih sadržaja (kućice i prateći sadržaji za zabavu, konzumaciju i promociju).

Grad Banja Luka će Gradskoj razvojnoj agenciji odobriti zauzimanje ovih javnih površina bez naknade, a sa izabranim izvođačima programa će zaključiti ugovor kojim će bliže biti definisana međusobna prava i obaveze.

Sadržaji u okviru „Banjalučke zime“ mogu se realizovati u periodu od 1. decembra 2021. godine do 30. januara 2022. godine.

Podsjećamo, javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju „Banjalučka zima 2021/2022“ bio je otvoren do 5. novembra, a mogla su se prijaviti sva zainteresovana pravna lica iz zemlje i regiona koja su registrovana za obavljanje turističke i ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti i/ili organizaciju događaja i promociju.

Zaprimljene su prijave tri izvođača, i to: „Centar za marketinški razvoj“, Udruženje estradnih izvođača, video i foto radnika „Queen estrada“ i „C1“ Branko Vukmir s.p. i Gradska razvojna agencija.

Na osnovu dostavljene dokumentacije, koncepta programa i predstavljanja prijavljenih ponuđača, Komisija je odlučila da je prijedlog koji je dostavljen od strane „S1“ Branko Vukmir s.p. i Gradske razvojne agencije optimalno rješenje za izbor i da se ova ponuda po obuhvatu lokacija, kvalitetu koncepta i prijedlozima sadržaja, kao i po pripremljenim i dostavljenim materijalima – izdvaja kao najbolja.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!