Humanitarno preventivna kampanja “Autosjedalice za svako dijete u RS”

493

Redakcija Saobraćaj i Mi u saradnji sa AMS RS i automoto društvima sprovodi humanitarno preventivnu akciju prikupljanja i podjele autosjedalica, kao poklon onima koji nisu u mogućnosti da ih kupe ističe Ranko Babić generalni sekretar AMS RS .

Za to humano djelo vlasnici automobila će ostvariti besplatno članstvo u AMS RS i pravo popusta kod osiguravajućih kuća Dunav i EUROS prilikom registracije vozila.

Donirane autosjedalice će AMS RS u saradnji sa auto moto društvima distribuirati širom lokalnih zajednica u Republici Srpskoj, koja će ih dodijeliti korisnicima kojima je sjedalica potrebna, a nisu u materijalnoj mogućnosti da ih nabave.

Zainteresovani mogu informacije dobiti ,a takodje i poslati zahtjev za besplatno korišćenje na www.ams-rs.com.

Cilj projekta je da se kroz humanitarno preventivnu akciju pozove stanovništvo da donira svoje autosjedalice koje više ne koriste, kako bi roditelji i staratelji koji nisu u materijalnoj mogućnosti dobili autosjedalice i zaštitili svoju djecu u saobraćaju od neželjenih posljedica koje mogu nastupiti nekorištenjem sjedalica i podloga podsjeća generalni sekretar Ranko Babić.

Saobraćajne nezgode u kojima stradaju djeca jedan su od najvećih izazova sa kojima se danas suočavaju svi koji se bave saobraćajem.

Povrede nastale u saobraćajnim nezgodama čine jedan od pet najčešćih uzročnika smrtnog stradanja djece u svijetu. Stradanje djece na bilo koji način, a posebno u situaciji koju je moguće spriječiti, predstavlja ogroman udarac za porodicu i čitavu zajednicu. Stoga je dužnost svih članova društva da spriječi da se životi djece dovode u opasnost u saobraćaju.

Uključite se u akciju i poklonite svoju autosjedalicu nekome kome je od velike koristi, budite humani!

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!