Gradiška uprkos pandemiji dobija “Centrum Retail Park”

378

Uprkos pandemiji virusa korona, Gradiška će na jesen iduće godine dobiti najsavremeniji prodajni centar u regionu “Centrum Retail Park” koji će privući velike svjetske brendove u ovaj grad, saopšteno je iz kompanije Centrum.

Iz kompanije Centrum trade, koja gradi prvi retail park u našem okruženju, rekli su da će ovaj centar biti izgrađen na više od 18.000 metara kvadratnih i predstavljaće dosad neviđenu ponudu svjetskih marki s aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.

– Sem ponude sportske i modne odjeće, drogerijske i tehničke robe, velikog pet i vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma, čiji je Centrum sinonim u proteklih 20 godina – najavili su iz ove kompanije.

Istakli da će ovaj najsavremeniji prodajni centar privući mnoge svjetske brendove u Gradišku.

– Očekujemo da će u budućem tržnom centru “Centrum Retail Park” svoje mjesto imati svjetski brendovi kao što su Waikiki, New Yorker, Deichmann, DM, Sport vision i mnogi drugi – naglasili su iz Centruma.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da će završetak velikog tržnog centra “Centrum Retail Park” na više od 18.000 kvadrata uljepšati sam grad i da je ovo veoma značajno i kao mogućnost zaposlenja više od stotinu građana.

– U toku iduće godine ćemo u blizini završiti i kružni tok koji će biti poveznica “Centrum Retail Park” i novog modernog graničnog prelaza. Ovaj dio grada biće na ponos svim građanima, a otvoriće se prostor da se na tom mjestu razvija jedna mala privredna zona. Želimo da iskoristimo poziciju grada koji se nalazi na vratima Republike Srpske i neposredno na granici sa Evropskom unijom i da pratimo trend EU u usvajanju znanja i tehnologija – istakao je Adžić.

U okviru budućeg kompleksa nalaziće se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih i kulturnih manifestacija za djecu i odrasle.

– Kafići i restoran s raznovrsnom gastronomskom ponudom svojom uslugom pružiće osvježenje i predah od zabave i šopinga. Ideja je da se pored dnevne, sedmične i vikend kupovine, kupcima omogući da kvalitetno provedu cijeli dan sa svojom porodicom. “Centrum Retail Park” biće jedini prodajni centar ove vrste u Republici Srpskoj, odnosno BiH, povezan s auto-putem Beograd – Zagreb, a od Zagreba do Slavonskog Broda ne postoji slično mjesto koje će objediniti šaroliku asortimansku ponudu sa zabavnim sadržajem – naveli su u Centrumu.

“Centrum Retail Park” nalaziće se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa Hrvatskom i Evropskom unijom.

Izgradnja je počela ove godine, a u funkciji će biti u drugoj polovini 2021. godine.

Više o projektu “Centrum Retail Park” možete da saznate OVDЈE.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!