‘Emily u Parizu‘ imaće i drugu sezonu

636

Streaming servis Netflix je naručio drugu sezonu serije „Emily u Parizu”, a 31-godišnja Lily Collins, koja glumi mladu marketinšku stručnjakinju Emily Cooper, odmah je svoje oduševljenje podijelila s fanovima na društvenim mrežama.

Seriju su mnogi nazivali novim „Seksom i gradom”, a uspoređuju je i sa serijom „Tračerice” i filmom „Vrag nosi Pradu”. Usporedba s kultnim „Seksom i gradom” ne treba previše čuditi kad se zna da iza serije „Emily u Parizu” stoji producent Darren Star koji je, osim „Seksa i grada”, poznat i po serijama „Beverly Hills 90210” i „Melrose Place”.

U seriji Lily glumi mladu, ambicioznu marketinšku stručnjakinju Emily iz Chicaga koja neočekivano dobije posao iz snova u Parizu kad kompanija u kojoj radi kupi francusku luksuznu marketinšku tvrtku.

Emily ima zadatak osvježiti marketinšku strategiju kompanije na društvenim mrežama, a njen novi život pun je avantura i iznenađujućih izazova dok se bori da stekne povjerenje saradnika, sklopi nova prijateljstva i žonglira s romantičnim vezama… Ono što posebno izaziva pažnju je njena garderoba, koju su se mnoge mlade dame odmah potrudile kopirati.

Prva sezona snimljena je u Parizu prije izbijanja pandemije koronavirusa, a još nema informacija kad bi moglo početi snimanje druge sezone. Uz Lily u glumačkoj ekipi su Ashley ParkKate WalshLucas BravoSamuel ArnoldCamille RazatBruno GoueryWilliam Abadie i Arnaud Viard.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!