Stanivuković za “Nezavisne”: Pobijedila politika koja gleda u budućnost

331

Draško Stanivuković, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke, rekao je za “Nezavisne” da je na lokalnim izborima u Banjaluci pobijedila pozitivna i afirmativna politika koja gleda u budućnost i koja ljude ne dijeli po bilo kojoj osnovi.

“Ljudi su o ovoj politici vidjeli budućnost za razliku od njihove koja se već decenijama ne mrda od jagnjećeg i prasećeg fonda i šatora”, rekao je Stanivuković za “Nezavisne” i dodao:

“Kada narod vidi te suprotstavljene politike, naravno da gleda ka budućnost, a ne ka prošlosti”.

Stanivuković ističe da želi da u saradnji s privrednicima smanji nezaposlenost u Banjaluci i ojača privredu.

“Moja želja je da okupim sve privrednike i da kreiramo deset politika, da oni povećaju broj zaposlenih, ojačaju privredu, jer je cilj nova radna mjesta i da svaki čovjek ima priliku za posao. Drugo, što bih htio za svoju dušu, da sa zaposlenima u Gradskoj upravi simbolično prošetam do Trga Krajine i pošaljem jednu poruku: ‘I onog trenutka kada ne budete zadovoljni bilo čim i sa mnom, moći ćete se okupiti na ovom trgu bez bilo kakve odgovornosti i vratiti se da radite svoj posao'”, rekao je Stanivuković za “Nezavisne”.

“Mi ćemo praviti jednu ekspertsku gradsku upravu. Raspisaćemo konkurs da se prijave najbolji, jer je naša politika da saberemo, umnožimo i ujednimo sve moralne i umne kapacitete grada bez obzira na bilo koju vrstu podjela. Ja ću ići u tom pravcu u nadi da će mnogi to da prepoznaju”, dodao je Stanivuković.

“Moje privatno mišljenje o njima kao ljudima i političarima je poznato, ali moja dužnost kao gradonačelnika Banjaluke jeste da sarađujemo s institucijama koje donose projekat i dobrobit svakom čovjeku. Prema tome, ja više nisam gradonačelnik jednog dijela građana, ja sam gradonačelnik svih građana”, rekao je Stanivuković.

Dodao je da je pobjeda u Banjaluci temelj budućih pobjeda u Republici Srpskoj.

www.nezavisne.com

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!