Zbog izbora u školama u RS đaci će učiti na daljinu

566

Đaci osnovnih i srednjih škola u Republici Srpskoj, koje su određene kao biračka mjesta, neće pohađati nastavu u školama od 16. do 20. novembra.

Direktor banjalučke Osnovne škole “Borisav Stanković” Rade Krecelj za “Srpskainfo” potvrđuje da su od Ministarstva prosvjete dobili dopis u kojem se traži da se izjasne da li je njihova škola određena kao biračko mjesto za predstojeće lokalne izbore u BiH.

Republička uprava civilne zaštite dezinfikovaće prostorije škola, koje budu određene kao biračka mjesta, od 16. do 20. novembra, te će se nastava u ovom periodu organizovati upotrebom Office 365 edukativnih alata ili drugih platformi za učenje na daljinu navodi se u dopisu Ministarstva prosvjete.

Krecelj, koji je direktor škole u kojoj nastavu pohađa 667 učenika, kaže da će nastavnici i đaci do tada biti spremni za nastavu posredstvom Office 365 edukativnih alata.

“Mi smo već započeli obuku nastavnog osoblja, ali i đaka. Vjerujemo da ćemo do tada biti spremni za takav vid nastave”, poručuje Krecelj.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!