Dostavite prijedloge investicionih projekata

391

Gradska uprava poziva zainteresovane građane, privrednike, organizacije civilnog društva i institucije, da dostave prijedloge investicionih projekata koji bi bili razmatrani prilikom izrade Plana kapitalnih investicija Grada Banja Luka u periodu od 2021. do 2023. godine.

Iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje kažu da je Grad pristupio procesu izrade Plana kapitalnih investicija u periodu od 2021. do 2023. godine, kao osnovnom dokumentu za planiranje kapitalnih izdataka u gradskom budžetu, a koji ujedno predstavlja i osnov za njihovo kandidovanje prema drugim dostupnim izvorima finansiranja.

-Kapitalne investicije, u smislu ovog Plana, su investicije vrijednosti od 100.000 KM i više. Ovim Planom, usaglašenim sa strateškim dokumentima Grada, određuju se glavne smjernice investicionog razvoja grada u periodu od 2021. do 2023. godine – ističu iz odjeljenja.

Dodaju da je cilj izrade Plana – uspostavljanje ravnoteže između tekućeg održavanja i postojeće poslovne i komunalne infrastrukture, te novih investicija na području grada.

Rok za dostavljanje obrazaca za investicione projekte je 20. novembar 2020. godine.

Popunjeni obrasci mogu se dostaviti putem elektronske pošte na adresu: razvoj@banjaluka.rs.ba ili predati u kancelariju broj 16 Gradske uprave Grada Banja Luka (Trg srpskih vladara broj 1, 78 000 Banja Luka) svakog radnog dana od 08.00 do 15.00 časova, sa naznakom: Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje „za Plan kapitalnih investicija“.

Obrazac i prateću dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!