“LJETNE VEČERI U JAZAVCU” Predstave na otvorenom uz saradnju sa Addiko bankom

813

Ljetne večeri u Jazavcu” na ljetnoj sceni Gradskog pozorišta Jazavac koja se nalazi uz salu ovog pozorišta, na prostoru bašte nekadašnje diskoteke “Music hall” počinju  večeras.

U sklopu ovog programa moći ćete pogledati predstave ovog pozorišta, koncerte, projekcije serije “Meso” u produkciji “Bosonoga” produkcije kao i gostovanja koja će organizovati ukoliko to bude moguće.

Svi programi na ljetnoj sceni do daljnjeg će biti izvođeni za 50 gledalaca i uz sve mjere koje su propisali nadležni štabovi: razmak među gledaocima, dezinfekciju i obavezno nošenje maski na licu.

Potpisan je i ugovor o partnerstvu između Gradskog pozorišta “Jazavac” i Addiko banke a.d. Banjaluka čime je nastavljena višegodišnja uspješna saradnja. Ova saradnja predstavlja pozitivan primjer društveno odgovorne kompanije koja nastavlja da podržava kulturna dešavanja u našem gradu. Predstavnik Addiko banke, gospodin Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa Gradskim pozorištem “Jazavac”. Naglasio da je fokus strategije društveno odgovornog poslvoanja Addiko banke podrška kultiri i institucijama kulture, te se u tom kontekstu treba posmatrati i saradnja sa nama – poručili su iz Jazavca.

Ljubiša Savanović, organizator Gradskog pozorišta Jazavac rekao je da će finansijska pomoć Addiko banke olakšati rad kako na program “Ljetne večeri u Jazavcu” tako i na drugim programima Gradskog pozorišta Jazavac: Večernjoj sceni, Dječijoj JUHU sceni, Studiju Jazavac, Međunarodnom festivalu glumca ZAPLET kao i u radu Gradskog hora Jazavac.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!