Odlučeno kako će se od avgusta igrati fudbal u Srbiji

324
Vlada Republike Srbije donijela je odluku da Superliga Srbije, uključujući i sva druga fudbalska takmičenja u zemlji, mogu da se održavaju bez prisustva publike i uz puno poštovanje svih propisanih mjera zaštite od virusa korona.

Spekulisalo se da bi Superliga Srbije, čiji je start zakazan za 1. avgust, mogla da bude odložena, ali poslije odluke Vlade više nema sumnje, da će prvenstvo početi kako je i planirano, piše Kurir.

Sada je i razjašnjena jedina dilema i definitivno neće biti publike na startu prvenstva sve dok se ne steknu uslovi za tako nešto.

Naime u finišu prethodne sezone poslije povratka fudbala prvobitno su se mečevi igrali bez publike, ali je ubrzo, poslije popuštanja svih mjera, navijačima bilo dozvoljeno da pune tribine, pa je na vječitom derbiju u Kupu bilo 20.000 navijača, a mnogi smatraju da je upravo tada i počelo širenje virusa i takozvani “drugi talas”.

Podsjetimo, u prvom kolu Superlige branilac titule Crvena zvezda igra protiv Novog Pazara, dok Partizan gostuje Napretku iz Kruševca.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!