Novak Đoković i njegova supruga Jelena pozitivni na virus korona

500
Novak Đoković, šampion Vimbldona i Australijan opena i u ovom trenutku najbolji teniser svijeta, pozitivan je na virus korona.
Novak Đoković (foto:Reuters/Hannah Mckay) -

Svjetski broj jedan je odmah po dolasku sa “Adria tura” u Zadru, posjetio svog ljekara u Beogradu, gdje je i testiran i nalazi su, nažalost, pozitivni.

– Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Јelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna – navodi se u saopštenju Novaka Đokovića.

Negativne nalaze su dobili Novakovi roditelji Srđan i Dijana, kao i stric Srđan.

Novakov brat Đorđe, koji je bio direktor izdanja “Adria tura” u Beogradu se testirao u Zadru i dobio je negativan nalaz.

Iako nije osjećao nikakve simptome, koji bi ukazivali na prisustvo virusa u njegovom organizmu, Novak je insistirao da testove na virus korona obavi po dolasku u Beograd.

To je i učinio, a ono što je poznato od ranije je da je član njegovog tima, kondicioni trener Marko Panikio, koji je testiran u Zadru, takođe bio pozitivan na testiranju.

Novakov trener Goran Ivanišević je testiran prije pet dana prvi put, nalazi su bili negativni, kao i ovi posljednji koji su objavljeni u posljednja dva dana.

Sve je počelo kada je otkriveno da je bugarski teniser Grigor Dimitrov, koji je u subotu odustao od daljeg takmičenja na “Adria turu”, bio pozitivan na testu.

Kasnije su se testitale još 22 osobe koje su bile na turniru u Zadru, i tri su imali pozitivne nalaze, hrvatski teniser Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova, Kristijan Groh i Đokovićev kondicioni trener Marko Panikio.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!