Mornarski stil je vječan

810

Mornarski stil modni je klasik koji gotovo nikada ne izlazi iz mode. Osnov takvih odjevnih kombinacija je kvalitetan plavi sako i prugasta majica, a ostalo zavisi od toga kakvu odjeću inače preferirate.

Modni stručnjaci savjetuju da napravite mali odmak od standardnog mornarskog stila pa odaberete pantalone na vezanje, suknje s čvorovima ili crvene umjesto plavih prugica.

Ne možemo a da ne napomenemo da se mornarske prugice vraćaju u modu na velika vrata svakog ljeta. Uživajte u ljetu i nosite prugasto.

Nevjerovatno je to koliko ovaj dezen odiše elegancijom, pa kako odlično ide uz dnevnu varijantu, odlično će vam se uklopiti i uz neku svečaniju večernju priliku.

Priznaćete, ljeto se bez njih ne može zamisliti, izgledaju odlično u svakoj prilici i uklapaju se u gotovo sve stilove. Nisu zahtjevne što se tiče kombinovanja sa drugim bojama, te ostavljaju prostor za kreativnost.

Kombinovanje

Mornarski print nije komplikovan ni za kombinovanje. Možete obući jednostavnu usku kratku haljinu s prugicama, koju možete kombinovati s tašnom i sandalama u krem boji. Efektan detalj u vidu tankog pojasa u crvenoj boji je za vjeran mornarski izgled.

Opredijelite se za jedan prugasti detalj, a ostatak kombinacije neka bude neutralniji. Kada obučete dugačku haljinu na pruge, nećete moći da izbjegnete osjećaj da ste na moru. Prugasta suknja visokog struka u kombinaciji sa bijelom košuljom ili majicom pravi je izbor za one koji žele da dodaju mladalački i romantični izgled svom stilu.

Detalj u vidu broša na dugačkoj haljini je mali, ali vrlo efektan detalj. I na kraju – ništa kao dobra tašna. Ako je prugasta, spremni ste za vrele ljetne dane.

Modni dodaci

Ako niste ljubitelj ove kombinacije, ispratite trend kroz modne dodatke, tašne, sandale, šešire, ešarpe, trake za kosu, ogrlice i narukvice.

Ne treba vam mnogo novca da biste bili moderni, zavirite u garderober i sigurno ćete pronaći neki zaboravljeni komad odjeće u neprevaziđenoj teget-bijeloj kombinaciji.

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!