Samohranoj majci iz Banjaluke potreban novac za operaciju

881

“Ovo je moj drag prijatelj Danijela Erceg i njoj danas dalji život zavisi od nas. Ona ima 44 godine samohrana je majka, ima dvoje djece i živi u Banja Luci… Sjajan čovjek. Njoj nedostaje 6-500 KM za operaciju koja bi hitno trebala da se obavi za maksimalno 10 dana”, napisao je Igor Jondža iz Banjaluke na svojoj facebook objavi.

“Dragi moji prijatelji ja sam odlučio da se obratim svima vama koji ste u mogućnosti da pomognete mom prijatelju. Obzirom na njeno stanje ostavljam svoj žiro račun na koji možete donirati vašu pomoć”, dodaje te navodi da “pomenuti iznos nije nedostižan ali je za jednu osobu prevelik, stoga vas molim da mi pomognete koliko možete a ja ću prikupiti značajniji dio ovog iznosa”.

“Broj žiro računa je 571-000-01107627-20 Komercijalna banka AD Banja Luka, ili me kontaktirajte telefonom 066/826-631 ja ću doći po novac”, navodi Jondža.”Ukoliko skupimo potrebnu svotu priložiću dokaz o uplati prema klinici a ako ne ja vam obećavam da ću vam lično vratiti novac”, zaključuje on.

atvbl.com

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!