“OBRADOVIĆ JE NAJBOLJI U ISTORIJI” Američki košarkaš pohvalio srpskog trenera

415

Američki košarkaš Endrju Gaudlok govorio je o treneru Fenerbahčea Željku Obradoviću i vremenu koje je proveo u tom klubu prenosi B92

On je objasnio kakav je uticaj srpski stručnjak imao na njega – ne samo tada, već i u narednim timovima za koje je igrao.

-Trener Obradović je jedan od najvećih u istoriji košarke i moj lični favorit. Znanje koje sam stekao radeći sa njim koristim i dalje. Mislim da mi je urezano u mozak. Mogu da kažem da igram po njegovim instrukcijama, iako mi već godinama nije trener- rekao je Gaudlok.
Američki košarkaš Endrju Gaudlok govorio je o treneru Fenerbahčea Željku Obradoviću i vremenu koje je proveo u tom klubu.

Gaudloku je nadimak “mini mamba”, po ugledu na legendarnog Kobija Brajanta.

-Kobi je bio moj veliki mentor i imao je ogroman uticaj na to kako ja pristupam ovom sportu. On će uvek biti jedan od mojih omiljenih košarkaša i bez sumnje najtalentovaniji igrač sa kojim sam imao priliku da nastupam. Imam mnogo uspomena vezanih za njega – najdraže mi je kada se setim jednog treninga na kojem je povredio desnu šaku, ali je nastavio da igra i da nas ‘uništava’ sa levom rukom. Neverovatno, sve mu je ulazilo, a šutirao je slabijom rukom, istakao je on.

(srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!