Novi singl „Rolingstonsa“ za tri dana postao himna i svjetski hit

374

Najnoviji singl „Rolingstonsa“ “Living in Ghost Town” (Živjeti u gradu Duhova) objavljen u prošli četvrtak postao je himna većine Amerikanaca tokom borbe protiv korona virusa i hit broj jedan u više od 20 zemalja.

To je pjesma, apokaliptičkog naslova koja će odjekivati kroz vreme, rekao je Mik Džeger, frontmen grupe za Epl mjuzik, i dodao da je pjesma napisana prošle godine, ali da je dio teksta prilagodio sadašnjoj situaciji, prenose američki mediji.

Living in Ghost Town je lament nad životom koji ima ograničenja, sa stihovima koji se mogu odnositi na one koji su prisiljeni i na izolaciju i društvenu distancu širom svijeta.

Život je bio tako lijep, a onda smo se svi zatvorili i izolovali“, kaže se u tekstu i dodaje –

Molim, neka sve bude brzo gotovo...

Osjećam se kao duh, živim u gradu duhova“.

Dio nove pjesme je kako Džeger kaže završen u izolaciji, ali nagalšava da ipak ne postoji zamena za vreme koje članovi benda provode zajedno.

Dodao je da je teško reći i procjeniti kada bi bend mogao da se vratiti na svetsku turneju, odloženu zbog pandemije.

„Ne znamo šta će se dogoditi s turnejom. Ne znamo ni kada je sledeća fudbalska utakmica. Ne znamo ništa“, kaže Džeger i izražava žaljenje što su mnogi ljudi izgubili posao.

„Mnogi su ostali bez posla, a za to nisu krivi. Okolnosti su van kontrole. Ne može se reći, radio sam loše i zeznuo sam stvar, zato nemam posao“.

Teška su vremena, ali ipak nekima je teže.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!