„Građanska patrola“: Mnogo prijava za oboljela stabla

525

Putem aplikacije „Građanska patrola“ sugrađani su u proteklih desetak dana najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti, a registrovan je i veći broj oboljelih stabala koja predstavljaju potencijalnu opasnost za prolaznike i imovinu.

Kvarovi na rasvjeti prijavljeni su u ulicama: Vida Nježića, Đede Kecmanovića, Marka Kraljevića, Rajka Bosnića, Pave Radana i Braće Jugovića. Istovremeno, građani su prijavili da ne rade reflektori na oba pješačka prelaza u Boriku. Po prijemu ovih prijava, naložena je popravka uočenih kvarova.

Građani su, takođe, ukazali na stara i oboljela stabla u Ulici Save Mrkalja te u Bulevaru Živojina Mišića. S obzirom na to da su ova stabla predstavljala opasnost za ljude i imovinu, naloženo je uklanjanje stabala. Takođe, u Bulevaru Stepe Stepanovića, grane su ugrožavale pješake na trotoaru te je izdat nalog za orezivanje.

Građani su prijavili i oštećene šahtove u ulicama Sime Matavaulja i Moravskoj, a tražili su i da se zasade nova stabla u Bulevaru Stepe Stepanovića i Ulici Kosovke djevojke.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!