Nabavljen kombi za Gradsku organizaciju slijepih

381

Povodom 70. godišnjice postojanja Gradske organizacije slijepih Banja Luka, Gradska razvoja agencija je sprovela projekat renoviranja i opremanja poslovnih prostorija Gradske organizacije slijepih Banja Luka, što je obuhvatilo nabavku potrebne informatičke opreme za obuku slijepih lica te nabavku kombi vozila za prevoz ovih lica.

  • Pomenuti projekat je pravi primjer saradnje nevladinog sektora i Gradske razvojne agencije Banja Luka u kojem su efikasno iskorištena ekspertska znanja koje osoblje agencije ima u oblasti pripreme i implementacije međunarodnih projekata i zahvaljujći kojem je finansiran i realizovan jedan međunarodni projekat od kojeg dugoročnu korist imaju slijepa lica u jednoj lokalnoj zajednici – kažu u Gradskoj organizaciji slijepih.

Iz Gradske razvojne agencije ističu da posebnu vrijednost u ovom projektu imaju stečeno praktično iskustvo i znanja koja su prenesena članovima Gradske organizacije slijepih Banja Luka,  a u vezi sa pripremom i realizacijom projekata koji se finansiraju iz donatorskih fondova. Povodom velikog jubileja – sedam decenija postojanja Gradske organizacije slijepih, nedavno je u Banjoj Luci promovisana i monografija u kojoj je navedeni projekat dobio zapaženo mjesto.

Projekat renoviranja i opremanja prostorija Gradske organizacije slijepih sprovela je Gradska razvojna agencija iz programa prekogranične saradnje IPA Hrvatska – Bosnia i Hercegovina

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!