Za svakog po nešto: Predstavljen projekat „Banja Luka ljudskog lica“

520

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, predstavio je danas projekat „Banja Luka ljudskog lica“, koji će obuhvatiti niz aktivnosti usmjerenih prema građanima svih generacija, njihovim potrebama i interesima u svim sferama života.

Zajedno sa brojnim predstavnicima civilnog sektora, uključenih u projekat, Radojičić je naglasio da je pripremljen sveobuhvatan koncept, koji uključuje niz različitih oblasti, a u čijem je centru „običan čovjek“.

  • Dvije godine smo sklapali mozaik ovog projekta i danas možemo kazati da imamo sveobuhvatan koncept. Tu mislim i na bezbjednost jer građani moraju da se osjećaju bezbjedno u svom gradu. Veoma važno nam je i zdravlje građana i zato smo juče započeli kampanju preventivnih zdravstvenih pregleda zajedno sa Domom zdravlja Banja Luka. Mnogo polažemo i na prostor u kojem živimo, i već nam je u toku projekat malih intervencija u prostoru gdje imamo sjajne prijedloge i ideje kako oplemeniti naš životni prostor. Tu je i čitav set projekata posvećen djeci, mladima, osobama sa posebnim potrebama, starijim osobama, koji radimo sa javnim ustanovama i civilnim sektorom – rekao je Radojičić.
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!