U “Akvani” zadovoljni proteklom sezonom i posjetom od preko 55.000 kupača

458

Vodeni park “Akvana” ove sezone je posjetilo nešto više od 55.000 kupača, što je za 12.000 više u odnosu na prošlu godinu, što će, uz novo smanjenje broja zaposlenih, znatno uticati na konsolidaciju ovog dugogodišnjeg gubitaša.

Iz preduzeća “Akvana” kazali su “Glasu Srpske” da je protekla sezona, statistički gledano, u prosjeku prethodnih godina, jer, iako je broj toplih dana bio veći nego 2018. godine, manji je bio broj vikend-dana sa lijepim vremenom i visokim temperaturama.

– Zabilježili smo i porast prihoda u oblasti ugostiteljstva, a uz prihod od prodaje karata možemo reći da je sezona bila uspješna i da će imati blagi uticaj na konsolidaciju preduzeća – kazali su u “Akvani”.

Prema riječima direktora “Akvane” Vedrana Mitrovića, na posljednjem sastanku uprave odlučeno je da će do početka sljedeće sezone broj zaposlenih biti ponovo smanjen.

– Trenutno imamo 68 zaposlenih, a prateći plan restrukturiranja preduzeća, odlučili smo da taj broj bude smanjen na 60 zaposlenih do početka sljedeće sezone – rekao je Mitrović.

(GlasSrpske)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!