„Vivia run&more park“: Prijavljeno 700 trkača

466

Više od 700 trkača trčaće ovog vikenda ulicama našeg grada, u okviru druge sportsko-zabavne manifestacije „Vivia run&more park“ koja će biti održana u Parku Mladen Stojanović.

Direktor manifestacije Goran Ćorić, kazao je da će danas biti održane dvije trke i to „Banjalučka desetka“, trka sa elitnim trkačima na 10 kilometara i trka poslovnih ljudi na pet kilometara u kojoj će učestvovati predstavnici više od 100 kompanija iz Banje Luke i regije.

 

Direktor trke Radislavka Račić, rekla je da će se na banjalučkoj stazi pojaviti i nekoliko elitnih trkača, među kojima i šampionka od prošle godine Olivera Jevtić, a biće tu i Bojana Bijeljac, te učesnik zadnjih Olimpijskih igara iz Londona, Slovenac Rok Puhar.

Grad Banja Luka je podržao ovu manifestaciju sporta i zabave, a načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, Dragan Banjac, naglasio je da ovo jedna od najznačajnijih atletskih manifestacija u gradu, koja izuzetno doprinosi pozitivnoj slici i promociji našeg grada u regionu i Evropi.

Uz sportski dio programa, koji će obuhvatiti i zabavne trke kao što su pivska trka, te trka u vrećama i sa balonima, pripremljen je i bogat muzički program. Centralni događaj je nastup EKV tribjut benda iz Beograda sa poznatom pjevačicom Tanjom Jovićević, u subotu od 21.00 čas, u Parku Mladen Stojanović.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!