Eros Ramacoti uskoro stiže u Beograd

748

Eros Ramacoti započeo je treći dio velike “Vita Ce N'e” turneje u okviru koje dolazi i u Beograd.

 Emotivni, ali i moderni, plesni spektakl zakazan je za 24. septembar u Štark areni. Eros dolazi da osvoji Beograd, ali smo sigurni i da će i beogradska publika ponovo osvojiti srce i dušu ove velike zvijezde, koja se raduje ponovnom dolasku i ovu zemlju pamti po najboljem.

„Nosim prelijepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja“, kazao je pjevač.

Kada je u pitanju italijanska popularna muzika, Eros Ramacoti je sigurno najveća zvijezda koju je izrodila ova zemlja. Na turneji koja je u toku dokazuje da je i u cijelom svijetu u samom vrhu.

“Vita Ce N'e” turneja, kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Ovaj italijanski šarmer će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i održaće preko 90 koncerata.

Ali, nisu samo brojke ono što ovu turneju razlikuje od ostalih koje je Eros priređivao svojim fanovima, kompletan spektakl koji je spremio za ovu i sljedeću godinu govori u prilog činjenici da može da parira najvećim svjetskim zvijezdama i njihovim turnejama.

Bez obzira na težak period u privatnom životu, Eros ne prestaje da ruši rekorde i u skladu sa nazivom novog albuma šalje pozitivnu poruku “Vita Ce N'e” – Ima života.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!