KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA OD 102 DO 763 EVRA! Zvezda objavila cijene paketa i ko će ih dobiti ZA UPOLA MANJE NOVCA

602
U FK Crvena zvezda su odredili cijene paketa ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona u kojoj će prvak Srbije odmjeriti snage sa Bajern Minhenom, Totenhemom i Olimpijakosom.
Paket uključuje karte za sva tri meča koji će biti odigrani na Stadionu “Rajko Mitić”, a cijene su od 102 do 763 evra i u dinarskoj protivvrijednosti iznose:
Sjever: 12.000 dinara, Jug: 12.000 dinara, Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24.000 dinara, Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30.000 dinara,  Zapad bok(sektori 1, 2, 6 i 7): 30.000 dinara, Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36.000 dinara, VIP zapad: 60.000 dinara, VIP 1: 90.000 dinara, VIP Galerija: 90.000 dinara.
U fazi pretprodaje koja počinje u ponedjeljak 9. septembra i traje do nedjelje 15. septembra, karte mogu kupiti samo vlasnici sezonskih karata za tekuću sezonu kao i aktivni članovi kluba koji posjeduju novu člansku kartu sa grbom sa tri zvjezdice. Članovi kluba sa važećom članarinom koji nemaju novu člansku kartu mogu je besplatno dobiti u prostorijama Servisa za članstvo.
Svim vlasnicima sezonskih karata uključujući i porodične karte, automatski će biti napravljene rezervacije u sistemu za “njihova” mjesta uz popust od 50% na cijenu karte određene za taj sektor. Ove rezervacije se ne odnose na vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata.
“Dodatno, vlasnici sezonskih karata mogu kupiti još jedan paket karata po punoj cijeni uz ostvarivanje prioriteta za kupovinu karata u istom sektoru za koji važi sezonska karta, naravno sa idejom da se omogući kupovina paketa karata za mjesto pored onog na koje glasi sezonska karta gdje god je to moguće”, navodi se u saopštenju crveno-belih.
Zbog ograničenog kapaciteta, vlasnici sezonskih karata za VIP Zapad ne mogu kupiti dodatni paket u tom sektoru. Iz tog razloga biće omogućena promjena sektora ili tribine pri čemu bi ostao važeći princip da vlasnik sezonske karte jedan paket kupuje sa 50% popusta, a drugi po punoj ceni. Ova mogućnost je na raspolaganju i vlasnicima sezonskih karata za sve ostale tribine i sektore.
Svi aktivni članovi kluba mogu kupiti po jedan paket karata po punoj cijeni za tribinu po izboru u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine. Ova mogućnost važi i za već pomenute vlasnike sezonskih karata koji praktično mogu kupiti do tri paketa karata – dva na račun sezonske karte (jedan sa popustom od 50% i jedan po punoj cijeni za taj sektor) i jedan na račun članske karte za tribinu po izboru.
Pravo preče kupovine važi za sve kategorije članstva uz napomenu da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko istovremeno kartu kupuje i član iz kategorije Standard, odnosno punoljetna osoba u skladu sa važećim zakonima.
“Sve rezervacije i pravo preče kupovine na način kako je to opisano važe do nedjelje 15. septembra. Slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona za kupce koji nisu članovi kluba kreće u ponedeljak 16. septembra. Prodaja karata će biti moguća na blagajni stadiona kao i putem interneta – sve pojedinosti vezano za radno vrijeme blagajne i mogućnosti onlajn prodaje će biti objavljene tokom ove sedmice”, dodaje se u saopštenju.

 

(sport.blic.rs)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!