Branka Katić snimila film sa Havijerom Bardemom

621

Dok očekujemo jesen, kada ćemo poslije dužeg vremena konačno imati priliku na malim ekranima da gledamo dve domaće serije u kojima glumi Branka Katić, ova diva srpske kinematografije koja godinama živi u Londonu, u ekskluzivnom intervjuu za “Bazar” između ostalog otkrila je i to da je nedavno snimila film sa holivudskim superstarom Havijerom Bardemom.

Snimila sam film Molly, engleske rediteljke Sali Poter, u kome igram sa Havijerom Bardemom, koji je uzbudljiv, snažan, istinit glumac, i mladom američkom koleginicom El Fening, takođe odličnom glumicom, ali i pravom mudricom. Snimajući taj film imali smo veliku slobodu da istražimo tanana stanja jedne veoma delikatne situacije“, rekla je u intervjuu za magazin “Bazar” Branka Katić dodajući da se premijera ovog ostvarenja očekuje na jesen.

Ona se vratila u Beograd iz Torina gde je snimala nastavak filma Kingsman, reditelja Metjua Vona, u kom je Igrala Aleksandru Nikolajevnu Romanov, poslednju rusku caricu. Potom se uputila na hrvatsko primorje gdje snima poslednju sezonu serije “Novine”.

www.modnivrisak.com

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!