Hapšenja zbog napada kod Knina, među povrijeđenima i dijete

784

Hrvatska policija privela je više osoba koje se dovode u vezu sa sinoćnim napadom na goste ugostiteljskog objekta kod Knina dok su gledali utakmicu Јang bojs-Crvena zvezda. Pet osoba je povrijeđeno, uključujući i dijete.

– Sinoć oko 22.30 časova na području Knina, u mjestu Uzdolje, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba je u ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napalo vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom pet osoba je lakše povrijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik – saopštili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Ranije je javljeno da je grupa od petnaestak maskiranih napadača upala u kafić u opštini Biskupija kod Knina u kojem su gosti pratili utakmicu plej-ofa između Јang bojsa i Zvezde. Svjedoci navode da su među gostima bile i žene i djeca.

Iz policije su naveli i da se u mjestu Đevrske oko 22.50 časova desio napad u kojem je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a potom i fizički napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste, te oštetilo inventar.

www.rtrs.tv

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!