Ove jeseni Guess s ponosom predstavlja modele Stefana Sala, Iuliiu Vasilevu i Emily Deyt-Aysage

921

Ove jeseni Guess s ponosom predstavlja modele Stefana Sala, Iuliiu Vasilevu i Emily Deyt-Aysage koji učestvuju u snimanju nove jesenske kampanje. Nova kolekcija kroz miks modernih trendova i autentičnog stila zadržava i naglašava prepoznatljivi Guess izražaj i donosi komade uz koje ćete iskombinovati savršen jesenski look.

Kampanju je zabilježila fotografkinjaTatiana Gerusova, ističući čari i otkrivajući sve misterije prelijepog mediteranskog ostrva Kapri. Komadi koje modeli nose savršeno se uklapaju uz plavo more i cijeli mediteranski štih.

Guess će posebno razveseliti ljubitelje bezvremenskog džinsa, pa će tako jesensku sezonu obilježiti njegovi raznovrsni krojevi, kombinezoni, jakne, mini suknje, šorcevi i nezaobilazni topići. Na velika vrata se vraća vještačko krzno kao glavni detalj atraktivnih modnih komada, a od uzoraka dominira klasični leopard i zmijski.

Džemperi ukrašene životinjskim uzorkom i jakne s kapuljačom mogu se kombinovati uz žutu moto jaknu ukrašenu zmijskim uzorkom, dok kombinacija sa dugom suknjom može činiti vaš dobitni jesenski look.

Mušku kolekciju će obilježiti jakne, hlače i košulje u svijetlom i tamnom džinsu, a svoju odjevnu kombinaciju mogu upotpuniti moto jaknom s vještačkim krznom ili popularnim bomber modelima koji se nose preko majica ili košulja ukrašenih grafikom i logomaničnim detaljima.

Odabrane modele iz jesenje GUESS JEANS kolekcije možete kupiti u prodavnici GUESS u Banja Luci – Delta planet, kao i multibrand radnji FASHION&FRIENDS na istoj lokaciji.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!