Popularni dezeni za ljeto i jesen 2019.

673

Prelazak iz ljeta u jesen biće obilježen sa mnogo printova, kao nikada do sada, kako u svijetu mode, tako recimo i svijetu enterijera.

Ljeto je jedno od najzabavnijih sezona u modnom svijetu, jer stilizovanje odjeće sa sobom nosi pregršt varijacija.

Ovo su dezeni na koje bi trebalo da obratimo pažnju tokom ljeta, ali i kako se ono bude bližilo kraju.

Animal

Ova vrsta printova zapravo rijetko kada izlazi iz mode, ali ipak čini se nikada kao do sada (od prethodne godine definitivno), print sa životinjskim uzorkom nije bio aktuelniji. U posledenje vrijeme ovaj trend postao je i smeliji, te se nosi i u kombinaciji sa dva komada recimo. Kako jesen bude dolazila tako ćemo u izlozima sve više viđati dezene koji uključuju zmijsku kožu, zebra i leopard motive.

Animal ilustracije

Svijet džungle dobio je poprilično mjesto u modnom svetu u poslednje vrijeme, te je tako pored animal pinta, prisutna i ilustracija, crteži ili slike s životinjama, generalno animal motivi. Ovi dezeni su zabavni, šarenoliki i odlični za neformalne prilike. Ključni printovi ove vrste koje ćemo viđati jesu oni sa motivima žirafa, flamingosa i papagaja.

Tufne

Tufne i sve vrste tački i tačkica jedan su od najzahvalnijih dezena, s obzirom da na savršen način prave odličan balans između zabave i elegancije, što znači da je ovo print koji može biti podjednako dobro nošen u formalnim i neformalnim prilikama. Ne birajte isključivo crnu i bijelu kombinaciju i ostali spojevi sa drugim bojama mogu izgledati odlično, mada ovaj klasični svakako jeste i ove sezone najdominantniji.

Tie-Dye

Ono što je do pre samo nekog vremena bio najveći modni zločin, sada je jedan od najvećih trendova sezone. Što samo dokazuje kako je sve u modi ciklično. Tie-Dye  trenutno doživljava veliki comeback i to sa onim komadima koji su nešto elegantniji, poput formalnijih haljina i blejzera recimo, te odevnim kombinacijama mogu podariti jedinstveni boho šik utisak.

Cvijetno

Izuzetno je teško pogrešiti sa cvijetnim pritovima, pogotovo tokom ljetne sezone. U fokusu su nešto veći cvijetni dezeni, oni odvažniji i po mogućnosti od glave do pete, maksi haljina, kombinezon – efektnost 1/1.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!