Basket Bag simbol ljetne mode

900

Pojavile su se odjednom i čini se da nemaju namjeru da siđu sa modnog trona u svijetu propratnih detalja. Malo ko bi pretpostavio da će tašna koja izgleda poput korpe postati ultimativni modni aksesoar, ali postala je!

Basket Bag je naprosto nezaobilazan detalj ljeta, a dame koje drže do svog stila obavezno će i ovo ljeto naći model po svom ukusu.

Nje se još ne možemo zasititi i sada već sa sigurnošću možemo reći kako je postala simbol ljetne mode ove decenije.

Međutim, pletene torbe koje služe kao modni detalj, a nisu namijenjene isključivo za piknik, bile su aktuelne i tokom nekih drugih ljetnih sezona, decenijama unazad.

Razlog je jednostavan, ove tašne prvenstveno vrište ljeto na sav glas, klasičan su ljetni aksesoar, vrlo praktičan ukoliko birate one malo veće, te ih možete ponijeti na plažu, gdje će izgledati podjednako šik kao i na barskom stolu prethodno veče i na kraju izuzetno su upečatljive, te stajlingu daju onu posebnu završnu notu kojom želite da naglasite izgled.

Prirodni materijali

Torbe izrađene od prirodnih materijala i zamišljene u neutralnim, prirodnim bojama, doživljavaju svoj vrhunac u toplijoj sezoni, a takvu situaciju najavile su već s prvim danima proljeća i kolekcije modnih brendova za proljećne i ljetne dane, u kojima je bilo pregršt modela s varijacijom na temu ovog trenda.

Tu su okrugli cekeri, mali i predimenzionirani, korpa torbe, pleteni vrećasti modeli i efektne shopperice, a ako favorizujete ovaj trend, zapravo jedino što vam preostaje je da odlučite koja vam se pletena torba od ponuđenih najviše sviđa i koja od njih se najbolje uklapa u vaš stil ili svakodnevni život. Prave Basket Bag izgledaju kao da su ispletene od bambusove trske, a neke to čak i jesu, pa je njihov dizajn samim tim upečatljiviji i zanimljiviji.

Ljepota ovih torbica svakako je u tome da će biti šarmantan dodatak ležernom svakodnevnom stilu, ali i večernjim kombinacijama u toplim ljetnim noćima.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!