Planovi za uređenje obala Vrbasa i dio Obilićeva na javnom uvidu

530

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za uređenje obala Vrbasa i nacrt izmjene dijela RP Obilićevo biti izloženi na javni uvid od 24. jula do 26.avgusta ove godine.

Nacrtom plana za obale Vrbasa obuhvaćen je prostor na dva lokaliteta i to:

  1. LOKALITET “A“ – prostor u naselju Lazarevo i Derviši između rijeke Vrbas, željezničke pruge Sunja-Doboj i ogranka Podgoričke ulice, površine 46,55 ha;
  2. LOKALITET “B“ – prostor u naselju Kumsale između Ulica braće Pišteljića, Savske i rijeke Vrbas, površine 15,07 ha.

Nacrt će biti izložen na javni uvid u prostorijama Instituta za urbanizam, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Banja Luka – Jasenovačkih logoraša 4a, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama mjesnih zajednica Zalužani i Lazarevo 1, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 26. avgusta 2019. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti, u formi dopisa, Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA „OBILIĆEVO“  

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor uz ulicu Todora od Stalaća, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č. 582 i 583, k.o. Banja Luka 4 (n.p.) u ukupnoj površini od 0,10 ha (1040 m2)  i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ – Cerska 2, u prostorijama Gradske uprave, u prostorijama Mjesne zajednice Obilićevo 1, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.Nacrt plana je objavljen i na ovoj internet stranici. 

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 26. avgusta 2019. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!