Identifikovan muškarac čije je tijelo izvučeno iz Vrbasa

1097

Policijska uprava Banjaluka identifikovala je muškarca čije je tijelo u nedjelju pronađeno u rijeci Vrbas i utvrđeno je da se radi o Rajku Jugoviću (31) iz banjalučkog naselja Drakulić.

Kako saznaje SrpskaCafe, obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti utapanje. Za sada nije poznato na koji način je Jugović završio u rijeci, ali tokom uviđaja na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali na to da je bio žrtva nekog krivičnog djela.

Tijelo je pronađeno u nedelju u 8.05 časova u koritu Vrbasa, nedaleko od restorana Ortodoks u Karanovcu kod Banjaluke. Građani su to dojavili policiji i uz pomoć vatrogasaca i članova Ronilačkog kluba “Buk” tijelo je izvučeno iz vode i prevezeno na Novo groblje radi obdukcije.

U to vrijeme identitet utopljenika se nije znao, a policiji je u večernjim časovima prijavljen nestanak Rajka Jugovića. Ispostavilo se da je tijelo nađeno prije prijave nestanka, a identifikovala ga je porodica.

“Prilikom prijave nestanka članovi porodice su naveli da se Jugović u nedjelju 21. jula udaljio od kuće oko pet časova ujutro. Iz kuće je otišao automobilom mercedes”koji je kasnije pronađen na relaciji Karanovac – Banjaluka”, kaže izvor blizak istrazi.

On pojašnjava da je Jugović porodici navodno rekao da ujutro ide u svoju firmu u Klašnice. Međutim, kako se cijeli dan nije vraćao kući porodica se zabrinula i počela da ga poziva, ali odgovora nije bilo, da bi mu telefon kasnije postao nedostupan.

Utvrdili su i da se Jugović kritičnog dana nije pojavljivao na poslu. To im je sve bilo sumnjivo pa su prijavili nestanak, ne sluteći najcrnji scenario.

www.nezavisne.com

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!