Košarkaši Srbije danas kreću pripreme za SP

614

Košarkaška reprezentacija Srbije danas  se okuplja u Beogradu na početku priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini.

 Selektor Aleksandar Ðorđević za danas je zakazao konferenciju za medije u hotelu Kraun plaza od 13.30.

Na širem spisku Ðorđevića od 18 imena nalaze se: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić, s tim da se očekuje da ga poslije saobraćajke zamijeni Nikola Jovanović.

Reprezentacija Srbije 21. jula putuje na bazične pripreme na Kopaonik gdje će ostati do 4. avgusta i utakmice protiv Borca u Čačku.

Planirane su još provjere protiv Finske u Zrenjaninu 7. avgusta, tri dana kasnije protiv Litvanije u Štark areni, a 12. avgusta protiv istog rivala u Kaunasu.

Srbija će učestvovati i na Akropolis kupu u Atini od 16. do 18. avgusta, a dva dana kasnije ide u Kinu, gdje će na turniru u Šenjangu imati provjere protiv Italije, Novog Zelanda i Francuske.

Srpski košarkaši na Svjetskom prvenstvu u Kini, koje se igra od 31. avgusta do 15. septembra, igraju u D grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!