Banja Luka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere

953

Svako kome je Banja Luka draga srcu, sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema svom gradu. Počevši od danas, Viber paket stikera Grada Banja Luka biće dostupan za besplatno preuzimanje, ističući poznate i drage simbole i znamenitosti našeg grada.

Grad Banja Luka i kompanija Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama – kao i turistima – sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad iz BiH.

Izradu stikera i unapređenje postojeće „Viber zajednice“ grada Banje Luke finansijski je podržala kompanija „Prointer ITSS“.

Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada – a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posjetiocima da izraze svoju ljubav i osjećanja prema Banjoj Luci.

Uz Viber stikere, Banja Luka je prva u Republici Srpskoj i BiH – i jedan od prvih gradova u regiji – koji je pokrenuo vlastitu Viber zajednicu – preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vijestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banje Luke.

Gradonačelnik Igor Radojičić kazao je da se Banja Luka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije našeg grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

-Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rješenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banju Luku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posjetioce – zaključio je Radojičić.

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju; u vremenu iza nas, postao je mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmjenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih brendova, institucija i lokalnih organizacija.

-Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banja Luka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije. Ove šarmantne Viber naljepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu u Bosni i Hercegovini koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji – i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dijele ljubav prema Banjoj Luci gdje god se nalazili u svijetu – izjavila je Daniela Ivanova, direktorica Vibera za poslovni razvoj u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Banjalučke Viber stikere možete besplatno preuzeti u toku sljedeća tri mjeseca.

Preuzmite Viber stikere Banje Luke.

https://stickers.viber.com/pages/banjaluka_bih?redir=1

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!