„Građanska patrola“: Ukrali vrtešku sa dječijeg igrališta

510

Putem aplikacije „Građanska patrola“ sugrađani su proteklih dana u najvećoj mjeri prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti.

Na dječijem igralištu u Parku Mladen Stojanović prijavljeno je da ne radi reflektor, i odmah po prijavi, izdat je nalog da se taj reflektor popravi. Takođe, prijavljeno je da ne radi dio rasvjete u Subotičkoj ulici i u Ulici Petra Velikog u Česmi. Iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove saopštavaju da su, na osnovu prijava, izdati nalozi za popravak kvarova.

Nepropisno ostavljene kontejnere građani su prijavili u Novoj varoši, Starčevici i Laušu, a nadležno odjeljenje je izdalo nalog „Čistoći“ da kontejnere izmjesti na propisanu lokaciju.

Na Petrićevcu je prijavljeno oštećenje komunalne opreme na autobuskom stajalištu, a stajalište biti sanirano po izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku komunalne opreme.

U Rosuljama je prijavljena i krađa vrteške sa dječijeg igrališta, pa Gradska uprava i ovaj put apeluje na sugrađane da čuvaju komunalnu opremu i da eventualne nepravilnosti prijave Komunalnoj policiji ili Odjeljenju za komunalne poslove, a, u slučaju potrebe, i Policijskoj upravi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!