Princ Hari je nakon rođenja sina odao počast Ledi Dajani onako kako to Vilijam nikada nije uradio

1020

Na više načina su Megan Markl i princ Hari prekršili tradiciju, a između ostalog su vijest o rođenju sina objavili prvo na Instagramu. Takođe, princ Hari je odlučio da oda počast svojoj majci Dajani na način na koji njegov brat Vilijam nikada nije.

Megan Markl se danas porodila, a u objavi rođenja svog sina princ Hari je spomenuo svoje dvije tetke i ujaka, grofa Čarlsa Spensera.

“Njeno Kraljevsko Visočanstvo vojvotkinja od Saseksa jutros je rodila sina u 5:26. Dječak je težak 3,26 kilograma. Vojvoda od Saseksa bio je prisutan na porođaju. Kraljica, vojvoda od Edinburga, princ od Velsa, vojvotkinja od Kornvola, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, ledi Džejn Felous, ledi Sara Mekorkvodejl i Erl Spenser oduševljeni su viješću. Majka vojvotkinje Dorija Ragland, koja je presrećna zbog dolaska svog prvog unuka, nalazi se u Frogmor Kotidžu s Kraljevskim visočanstvima. Njeno Kraljevsko Visočanstvo i beba su dobro”, glasi puna izjava Bakingemske palate.

Ono što su mnogi odmah primjetili jeste da se u objavi među prvima spominju ledi Džejn Felous i ledi Sara Mekorkvodejl i grof Spenser. Hari je na taj način pokazao da jednako uvažava porodicu svoje pokojne mame Dajane, kao i porodicu svog oca Čarlsa.

Za razliku od njega, princ Vilijiam i Kejt Midlton nisu spominjali Dajanine sestre i brata  u objavama rođenja svoje djece.

 

žena.blic.rs

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!