Zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Kozarske Dubice i Gradiške

318

Na području Kozarske Dubice i Gradiške danas je zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju i saobraćaj za teretna vozila teža od sedam i po tona.
Naredbu je izdao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Ova naredba izdata je s ciljem preduzimanja mjera i radnji povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina – genocida u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Prevoz eksplozivnih materija i saobraćaj teretnih vozila težih od sedam i po tona zabranjen je od 7.00 do 15.00 časova na dionici magistralnog puta Kozarska Dubica-Draksenić-granični prelaz Donja Gradina, te na dionici Draksenić-Gradiška.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za danas neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

U Donjoj Gradini kod Kozarske Dubice danas će biti održana centralna manifestacija povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina – genocida u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!