Festival Dječija zemlja u Banjaluci

416

Queen Estrada 11. i 12. maja (subota i nedelja) u okviru manifestacije “Banjalučko proljeće” organizuje festival otvorene scene “Dječija zemlja” koji će se održati na igralištu osnovne škole “Branko Radičević” na Starčevici.

Učesnici festivala su Minja Subota, Pinkove zvjezdice, Vokalni atelje MaMa Vox, Đurđevdanske zvjezdice, Haos animatori, Mala pjevačka akademija, Hor Vrapčići, Dječiji edukativni centar Svjetlice, djeca banjalučkih vrtića i osnovnih škola, kao i mađioničari i klovnovi.

Program festivala „Dječija zemlja” je osmišljen tako da djeca interaktivno učestvuju u svim sadržajima festivala, od ulaska u prostor gdje se festival odvija, do osmijeha pred odlazak kući. Sve između ispunjeno je muzikom, takmičenjima, plesom, kreativnošću i druženjem.

Festival “Dječija zemlja 2019” zamišljen je kao događaj koji će okupiti i zbližiti cijelu porodicu, usrećiti djecu, ali i njihove roditelje, stoga je ulaz na festival potpuno besplatan. Pored šarolikog programa, djecu očekuju i besplatni sokići, sladoledi, slatkiši, voće i brojna druga iznenađenja. Program festivala za oba dana počinje u 12 h.

IZVOR: BUKA magazin

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!