Spektakl “Štuka” u Sarajevu začinili Dubioza, Adnan Šaran i Bane Trifunović

797

Jedan od naših najboljih bendova Letu Štuke održao je sinoć spektakularan koncert u sarajevskom Domu mladih, a publika je osim starih hitova mogla čuti i pjesme s novog albuma “Topla voda”.

“Šećer na kraju”, kako je Dino Šaran YA KLIX.BA  najavio sarajevski koncert, počeo je nešto iza 21 sat i trajao gotovo tri sata.

Koncert je otvoren hitom “Grad bez boje”, a redali su se i ostali stari hitovi “Štuka” kao i pjesme sa novog albuma. Vrhunsku atmosferu u Domu mladih dodatno su začinili gosti. Najprije se na bini na veliko oduševljenje publike pojavila Dubioza Kolektiv, s kojom su Štuke zajedno izvele pjesmu “Pero Papacoder”.

Nakon Dubioze, Šaran je na binu pozvao svoga brata Adnana, frontmena grupe Skroz, s kojim je zajedno izveo pjesmu “Nekad kad poželim” kao i hit benda Skroz “Vila”. A jednu pjesmu na bubnjevima umjesto Nedžada Mulaomerovića odsvirao je i legendarni Đani Pervan.

Za kraj koncerta Šaran je pripremio još jedno iznenađenje, na bini se pojavio srbijanski glumac i neformalni vođa protesta #1od5miliona u Beogradu Branislav Trifunović koji je sa Štukama otpjevao stari hit “Sunce”, koji je originalno snimljen s Darkom Rundekom.

Pred kraj koncerta specijalni gost bio je srbijanski glumac Bane Trifunović (Foto: Klix.ba) Pred kraj koncerta specijalni gost bio je srbijanski glumac Bane Trifunović (Foto: Klix.ba)

Publika je morala čekati sami kraj koncerta da bi čula vjerovatno najveći hit benda Letu Štuke – pjesmu “Mjesto za dvoje”.

Izvor -klix.ba


PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!