Pamela Anderson: “Siromašnoj djeci novac je potrebniji nego Notr Damu”, i revoltirano napustila večeru Olimpika

946

Pamela Anderson otišla je sa gala večere fudbalskog kluba Olimpik iz Marselja na kojoj se sinoć skupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marselja, jer je iznenada tokom večeri 100.000 evra priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notr Dam.

Glumica i nekadašnji sex simbol Pamela Anderson je u emotivnoj vezi sa fudbalerom ekipe Olimpik iz Marselja, Adilom Ramijem.
“Sinoć smo bili na godišnjoj večeri fudbalskog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marselju. Za tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo ‘predivno’ iznenađenje – da dio novca ide za obnovu Notr Dama”, napisala je Pam na svom nalogu na Tviteru.
Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla i gitara Brusa Springstina za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu.
“Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li da odemo. I otišli smo”, napisala je.
“Sigurno bi djeci Marselja više trebalo tih 100.000 evra nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde evra donacija nekolicine milijardera”, zaključila je i navela da se nada da će fudbalski klub donaciju uputiti tamo gdje je potrebna.
Olimpik iz Marselja je danas saopštio da je tokom večere ukupno skupljeno 439.760 evra.
Dan poslije požara u katedrali u Parizu 16. aprila predsjednik Olimpika Frank Mekurt je na Tviteru objavio da namjerava dio prikupljenih sredstava da donira za obnovu katedrale.
Agencijska vijest
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!